Ξεναγήσεις σχολείων

student tours

Το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των μαθητών και της διάδοσης της επιστημονικής γνώσης, υλοποιεί, για άλλη μια χρονιά, προγράμματα μαθητικών ξεναγήσεων.

Φέτος δημιουργήθηκαν πέντε διαφορετικά προγράμματα που αφορούν μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εστιάζουν σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με την αυτοφυή χλωρίδα της Κρήτης, τα αρωματικά και τα φαρμακευτικά φυτά, τη μελισσοκομία, τη χημεία και τα φυτικά προϊόντα.

Κάθε πρόγραμμα απευθύνεται σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες.

Τα προγράμματα διαρκούν από 45 λεπτά μέχρι 1 ώρα και θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες, επί τρεις εβδομάδες το διάστημα μεταξύ 11 Απριλίου και 20 Μαΐου, 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, είτε πατώντας "δήλωση συμμετοχής" και επιλέγοντας από τη λίστα το πρόγραμμα που επιθυμούν, είτε κατευθείαν από τη σελίδα το προγραμμάτων επιλέγοντας από τη δεξιά στήλη την ημερομηνία που τους ενδιαφέρει.

Αν δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη ημερομηνία, σημαίνει ότι όλες οι θέσεις έχουν καλυφθεί. Σε αυτή την περίπτωση, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εγγραφούν στη λίστα αλληλογραφίας των μαθητικών ξεναγήσεων στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση tour-subscribe@maich.gr για να ειδοποιηθούν αν υπάρξει κάποια ακύρωση.

 Για περισσότερες πληροφορίες: Ρεμούνδου Ηλέκτρα, hlektra@maich.gr

τηλέφωνο επικοινωνίας: 2821035000 εσ. 578

Last update: Jul 19, 2017

Ξεναγήσεις σχολείων